Deschacht: "We hebben nul excuses"

DINSDAG, 27 JULI 2010, 13:05 - hoedje
Anderlecht-Online No Image Found

Ook voor Olivier Deschacht moet de groep vanavond zijn verantwoordelijkheid opnemen. Tegen The New Saints moet Anderlecht zich gewoon kwalificeren. Een goed resultaat in de heenmatch kan daar al een flink stuk bij helpen.


"Ik was eerlijk gezegd blij dat we BATE Borisov niet opnieuw troffen bij de loting, want ik zag dat ze er in de vorige ronde tegen een Ijslandse ploeg toch weer vijf binnentrapten in één match. Mede door wat we twee jaar geleden meemaakten, denk ik dat het heel moeilijk zou geweest zijn tegen hen," aldus Deschacht.

Anderlecht zit al drie jaar zonder Champions League. "Dat gevoel zit ook diep in deze groep. We willen deze keer de Champions League halen, maar we moeten stap voor stap gaan. Maar de ploeg is grotendeels samengehouden en moet een stap vooruit kunnen zetten. De Champions League is daar ideaal voor."

Deschacht beseft dat er vanavond geen excuses zijn. "Het mag niet mislopen. We mogen niet falen. We hebben nul excuses." De Anderlecht-supporters houden de kapitein aan zijn woord.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.