"Ik voel dat de spelersgroep wil bevestigen"

VRIJDAG, 30 JULI 2010, 16:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht opent de competitie tegen nieuwkomer Eupen. Op papier een hapklare brok, maar Ariël Jacobs is toch voorzichtig. "Ploegen als Eupen moeten hun punten niet pakken tegen de toppers, maar het staat altijd goed om te doen."


"Daarenboven komt dat alle punten die ze in het Constant Vanden Stock-stadion kunnen halen, voor hen pure bonus is", vertelt Jacobs op de persconferentie. "Bovendien hopen de meeste clubs die van tweede naar eerste klasse promoveren, zo snel mogelijk zekerheid te krijgen over het behoud."

Na een schitterend jaar met de landstitel en een mooie Europese campagne, moet Jacobs zijn spelers motiveren om even goed te doen. "Ik voel bij de spelersgroep dat ze dit seizoen willen bevestigen. We hebben onze drie doelstellingen en we willen inderdaad heel graag naar de Champions League, maar we zullen daarvoor de JPL en de Belgische beker niet aan de kant schuiven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.