Anderlecht behaalt draw in Belgrado

DONDERDAG, 19 AUGUSTUS 2010, 00:34 - lavezzi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een goeie zaak gedaan in de play-offs van de Champions League. In Servië speelde het 2-2 gelijk tegen Partizan Belgrado. Gillet en Juhasz maakten de twee goals.


Jacobs opteerde voor drie centrale verdedigers en dropte met Lecjaks een verassing in de ploeg. In een gesloten eerste helft kregen Polak en Lukaku met respectievelijk een kopbal en een schietkans de beste kansen voor Anderlecht en de thuisploeg kon amper dreigen. Proto kwam wel 2 keer uit om een bal weg te koppen.

Boussoufa zat niet in de match en kwam goed weg bij een zware overtreding op ex-Standard speler Moreira. Boussoufa kreeg zelfs geen kaart van de deense scheidsrechter Bo Larsen.

Anderlecht speelde ook na de rust met weinig druk naar voren. Maar de eerste goeie voorzet van Lecjaks leverde een goal op: Gillet kopte staalhard binnen.

Partizan was aangeslagen na de 0-1 maar na een knappe combinatie kwam Cleo alleen voor Proto en hij faalde niet. Anderlecht kwam niet onder druk, maar bij Lecjaks ging het licht even uit. De jonge Tsjech knalde een ongevaarlijke voorzet staalhard in zijn eigen doel.

Lang kon Partizan niet genieten van die voorsprong. Kanu lette goed op bij een vrije trap en bediende Juhasz met een hakje en die hij niet meer kon missen: 2-2. Partizan kreeg nog enkele kleine kansen maar Proto liet zich niet meer verschalken.

Uitslag: 2-2
Doelpunten: 53' Gillet 0-1, 57' Cleo 1-1 , 63' Lecjaks 2-1, 65' Juhasz 2-2

Partizan:R.Ilic, Stevanovic, Jovanovic, Krstajic, Lazevski, Moreira (53' Smiljanic), Petrovic, Tomic (74' Davidov), S.Ilic, Iliev (87' Bogunovic), Cleo
RSC Anderlecht:Proto, Gillet, Mazuch, Juhasz, Deschacht, Lecjaks, Polak (90' Badibanga), Kouyaté, Suarez, Boussoufa (84' Marecek), Lukaku (61' Kanu)

Geel: Gillet, Kouyaté
Rood: Niemand

Scheidsrechter: Bo Larsen
Stadion: Partizana Stadion



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.