Zamalek zet deur weer op een kier

DINSDAG, 7 SEPTEMBER 2010, 09:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zamalek heeft de manager van Mahmoud Shikabala gevraagd om de gesprekken met Anderlecht opnieuw op te starten. Dat schrijft De Morgen. De Egyptische club zou aanvoelen dat de FIFA Shikabala aan Anderlecht zou toewijzen.


Zamalek diende vorige vrijdag bij de wereldvoetbalbond een dossier in om aan te tonen dat Shikabala aan hen toebehoort. Anderlecht heeft tot morgen de tijd om tegenargumenten aan te brengen.

De Egyptenaren lijken echter nattigheid te voelen want stelden afgelopen weekend voor om opnieuw te onderhandelen met Anderlecht. Paars-wit wil echter alleen discussiëren op basis van het voorstel dat het twee weken geleden gedaan heeft en waarin het twee miljoen euro bood voor Shikabala.

Indien er geen minnelijke schikking wordt gevonden, zal de FIFA wellicht tegen vrijdag een uitspraak doen. Tenzij de wereldvoetbalbond de speler zelf ook nog wil horen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.