Wasilewski traint opnieuw met de bal

DINSDAG, 7 SEPTEMBER 2010, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski trainde gisteren voor het eerst sinds zijn zesde operatie eind juni weer met de bal. De Pool werkte een intensieve individuele training af met een kinesitherapeut en schoot ook een aantal keer op doel.


Volgens Het Nieuwsblad genoot Wasilewski er zichtbaar van om opnieuw op het trainingsveld te staan. Anderlecht hoopt dat hij binnen een goede maand wedstrijdklaar is.&llt;br>
Ander trainingsnieuws

Ook Silvio Proto trainde gisteren weer probleemloos mee met de groep. De hielblessure die hem deed afhaken bij de Rode Duivels is verleden tijd. Ook Ziguy Badibanga en Ondrej Mazuch zijn terug van hun interlands en trainden mee.

Jonathan Legear (hamstrings) kon gisteren zonder problemen de hele training afwerken. Pablo Chavarría (contractuur hamstring) en Cristophe Diandy (contractuur adductoren) volgden dan weer een individueel programma.

Door de afwezigheid van heel wat spelers door interlandvoetbal mochten de jongeren Kabasele, Mabika en Kabananga gisteren met de a-kern meetrainen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.