Lukaku: "Ik verkies Real Madrid boven Chelsea"

VRIJDAG, 10 SEPTEMBER 2010, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo verscheen gisteren een interview met Romelu Lukaku. Daarin stelt de spits Real Madrid te verkiezen boven Chelsea. Hij herhaalde ook het seizoen zeker uit te doen bij Anderlecht.


"Van alle ploegen die met mij in verband werden gebracht, trekt Real Madrid me het meeste aan", vertelde Lukaku zaterdagmorgen aan El Mundo Deportivo. "Ik heb het er al met mijn vader over gehad. Als het van mij afhangt, ga ik daar naartoe."

"Dat ik pas de derde spits in de rij zou zijn? Daar zeg ik niks op zolang het aanbod van Madrid niet concreet is. Ik wil altijd de beste zijn. Ik zal het Mourinho, of welke trainer ook, altijd zo moeilijk mogelijk proberen te maken."

Lukaku heeft naar eigen zeggen nog niet met Real gesproken. Of zijn vader dit wel deed, wou hij niet vertellen. "Ik weet ook niet of ze nog steeds geïnteresseerd zijn", aldus Lukaku, die ook herhaalde dit seizoen nog niet te vertrekken omdat hij eerst zijn school wil afmaken. "Ik ben geduldig. Ik ben bereid te wachten. Ik blijf ervan dromen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.