Pareja waarschuwt Anderlecht voor sterk Zenit

DINSDAG, 14 SEPTEMBER 2010, 14:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ex-Anderlecht-speler Nicolas Pareja speelt nu in Rusland bij Spartak Moskou. Hij kent Zenit Sint-Petersburg dan ook goed en waarschuwt Anderlecht voor hun sterkte. "Het zal erg zwaar worden voor hen", zo zegt hij.


"Ik ben nu een maand in Rusland. Het niveau is hier erg redelijk. Als je dan tien punten los op kop staat, dan ben je heel, heel sterk", aldus Pareja in La Dernière Heure. "Er spelen bij Zenit ook heel wat minder bekende namen, die erg goed zijn. Het is niet omdat Arsjavin weg is, dat ze geen uitstekende spelers meer hebben."

Twee spelers waar Anderlecht zeker voor moet opletten zijn de Portugezen Bruno Alves en Danny. "Zij kunnen echt het verschil maken. Bruno Alves is een van de beste centrale verdedigers in Europa. Danny, in steun van de aanval, is ook een absolute vedette."

Volgens Pareja is ook de aanwezigheid van coach Spaletti een grote troef voor Zenit. "Hij is heel ervaren. Als Italiaan hecht hij veel belang aan de organisatie. Zenit speelt compact en laat weinig ruimte tussen de linies."

Pareja heeft deze informatie ook al doorgegeven aan Lucas Biglia en hij hoopt dat zijn ex-team de Russische koploper kan verslaan. "Auxerre heeft getoond hoe het kan, door Zenit met 2-0 te kloppen (en zo uit de CL te houden, red.). Elke match moet gespeeld worden.&quoquot;



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.