Jacobs: "Zenit is hors categorie"

WOENSDAG, 15 SEPTEMBER 2010, 17:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op een persbabbel heeft Ariël Jacobs vooruitgeblikt op de Europese campgane van Anderlecht. Hoewel er geen ronkende namen bij zijn, verwacht Jacobs een moeilijke poule. "Ik schat deze groep hoger in dan die van vorig seizoen."


"Na onze loting deed de pers eveneens nogal laatdukend over onze tegenstanders, maar naarmate de wedstrijd nadert en iedereen zich beter informeerde via Pareja en Lombaerts, werd het duidelijk wat voor niveau Zenit heeft", vertelde Jacobs.

"Zenit is volgens mij hors categorie. De drie ploegen daarna zijn nog meer aan elkaar gewaagd. Volgens mij wordt het een strijd om de tweede plaats."

"Zenit heeft alle kwaliteiten die het moderne voetbal vereist"

Dat Jacobs niet in het ijle spreekt, bewijst zijn analyse van de tegenstander van morgen. "Zenit is individueel en collectief sterk, ze hebben een heel goede organisatie en ze schakelen heel snel om. Kortom, ze hebben alle kwaliteiten die het moderne voetbal vereist."

"Zenit is sterker dan de twee ploegen die we vorig seizoen na nieuwjaar bekampten (Bilbao en Hamburg, red.). Ze zijn Champions League-niveau. Ik hoop dat zij ons onderschatten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.