Waarom Legear Proto en Gillet neerknalde

DINSDAG, 21 SEPTEMBER 2010, 10:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear vierde zijn doelpunt tegen Kortrijk door Silvio Proto en Guillaume Gillet denkbeeldig neer te schieten. "Ik imiteerde het videospel Call of Duty", legt hij uit. "Heb je gezien hoe Silvio zich tegen de grond wierp?"


"Ik had gezegd dat ik na een doelpunt sluipschutter zou spelen", aldus Legear in Het Nieuwsblad. "Als we 's nachts na een wedstrijd niet kunnen slapen, spelen we vaak online tegen elkaar op de PlayStation. Wie de beste is? Dat is Cordier."

Legear eerste slachtoffer

Wat Legear er niet bijvertelde is dat hij zelf meestal als eerste wordt neergeschoten in het spel. Dat vertelde Olivier Deschacht een half jaar geleden in Het Nieuwsblad. "We spelen af en toe de Vlamingen tegen de Walen. Lachen hoor, we praten ook tegen elkaar door de koptelefoon."

"Het spel is simpel: elkaar zoeken en afknallen. We zijn allemaal aan elkaar gewaagd, behalve dan Legear. Die is een echte ramp: hij wordt altijd als eerste afgeschoten", aldus Deschacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.