Jacobs: "Dit is onvergeeflijk"

VRIJDAG, 24 SEPTEMBER 2010, 11:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was absoluut niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg tegen Lierse. "Zei de voorzitter dat het 'onaanvaardbaar' was? Ik zal verder gaan: dit is onvergeeflijk", sprak hij strenge woorden na de wedstrijd.


"We geven een voorsprong gewoon weg tegen tien mensen. We waren helemaal niet scherp bij het verdedigen, en laks bij balbezit. Ons spel was ronduit loom", aldus Jacobs. "Met elke versnelling deden we Lierse pijn, maar we deden er geen, dat is problemen vragen en we hebben ze gekregen."

Jacobs had zijn spelers nochtans uitgebreid gewaarschuwd voor een gemotiveerd Lierse. "Na Kortrijk heb ik gealludeerd op wat er vandaag zou kunnen gebeuren, maandag herhaalde ik dat bij de wedstrijdbespreking, gisteren zei ik het nog een keer bij de training, en voor de wedstrijd wees ik de spelers er nog eens op. Ik had mijn spelers ook gewaarschuwd voor Wesley Sonck, en die scoort dan."

"Ik heb hier maar vier woorden voor: schande, shame, impardonnable, unforgivable!"

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.