Van Holsbeeck: "Dit is Anderlecht onwaardig"

VRIJDAG, 24 SEPTEMBER 2010, 11:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook manager Van Holsbeeck reageerde verbolgen na het gelijkspel tegen Lierse. "Ik ben niet alleen ontgoocheld, maar ook boos. We staan 0-1 voor tegen tien man en laten dan toch nog twee punten liggen. Dit is Anderlecht onwaardig."


"We zijn 2 of 3 klassen beter, maar de mentaliteit was er niet. Talent alleen volstaat niet. Conditie en vormpeil heb je niet altijd in de hand, maar dit had niks met vorm te maken", aldus Jacobs bij Sporza.

"We hebben een les gekregen in wilskracht en mentaliteit, de groep moet voor de spiegel gaan staan. Als je ziet dat onze kern bijna uitsluitend uit internationals bestaat, dan is dit onaanvaardbaar."

De manager acht de tijd nu rijp om zelf eens op tafel te kloppen. "Na de uitschakeling tegen Partizan Belgrado namen we de spelers in bescherming omdat ze er alles aan gedaan hadden. Na een wanvertoning als vanavond moet je een kat een kat noemen. We moeten als bestuur enkele spelers wakker schudden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.