Reacties na de match

DONDERDAG, 30 SEPTEMBER 2004, 01:06 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

De reacties na de match waren éénduidig. Iedereen erkende dat Inter beter stond te voetballen dan Anderlecht. Toch vonden de spelers dat Inter niet bepaald veel sterker was, maar vooral efficiënter.


Broos: "Dit Inter was veel sterker dan wij. Wij kunnen enkel winnen tegen dit soort ploegen als we allemaal op topniveau zijn, van nummer 1 tot nummer 11.
Met zo'n jonge verdediging als deze weet je dat je risico's neemt, maar ik laat hen de kans om te spelen. Naar hen kan ik geen steen gooien. Vergeet ook niet dat we heel wat spelers missen: Tihinen en Zewlakow zijn out en Glen De Boeck is wel weer fit, maar dit niveau is een pak hoger dan de reserven."

Vincent Kompany: "Tja, zij hebben met 1-3 gewonnen, dus waren zij de beste ploeg. Maar ik vond dat we niet echt moesten onderdoen. Alleen jammer dat we op sommige momenten niet hetzelfde kunnen doen als zij: scoren. Anders was het een heel andere match geweest. Ik denk dat we Inter collectief en zelfs individueel aankonden. Maar als je naar de uitslag kijkt, moet je geen excuses zoeken. Over mezelf wil ik niet praten."

Tristan Peersman: "Inter is duidelijk een ploeg van wereldformaat. Het was efficiënter, want het kreeg eigenlijk weinig kansen. Die tweede goal? De afspraak is dat er niemand bij de tweede paal staat. De defensie valt niets te verwijten. We verloren met elf man."



anderlecht-online forum