Selectie Anderlecht - KV Mechelen

VRIJDAG, 24 SEPTEMBER 2010, 20:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zondag één en ander recht te zetten en om dit te doen rekent Ariël Jacobs op een selectie van 22 spelers. Ziguy Badibanga (enkel) is twijfelachtig, Romelu Lukaku (voetzool) trainde vandaag weer mee en is fit.


Op de persconferentie kwam Jacobs nog even terug op de match tegen Lierse. "Natuurlijk heb ik met de spelers gesproken na die partij. Dat was nodig om alles opnieuw op punt te stellen. Nu is het aan de groep om zondag te reageren op het veld."

"De spelers waren zich na de match op Lierse heel goed bewust van het feit dat het slecht was", aldus Jacobs. Volgens hem zit er teveel twijfel in het hoofd van sommige spelers. "Dat is ergens ook heel normaal. Afgelopen seizoen leek alles vanzelf te gaan, speelden we bijna op automatische piloot. En als het dan niet meer lukt, dan sluipt er twijfel in de rangen."

Jacobs hoopt dat de spelers zondag iets rechtzetten bij de supporters. "De enige mogelijke manier om ons te verontschuldigen, is thuis tegen Mechelen revanche nemen. We hebben op het Lisp niet alleen onszelf, maar vooral ook onze supporters in de steek gelaten."

Selectie: Badibanga, Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chavarria, Cordier, Deschacht, Gillet, Juhasz, Kabasele, Kljestan, Kouyate, Kudimbana, Lecjaks, Legear, Lukaku, Mazuch, Marecek, Polak, Proto, Rnic en Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.