Jacobs: "We missen nog regelmaat"

MAANDAG, 27 SEPTEMBER 2010, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ruime overwinning tegen KV Mechelen kon Ariël Jacobs deels tevreden stellen. "De bedoeling was om het voorval van woensdag in Lierse weg te werken", zei Jacobs achteraf. "Dat is op het gebied van het resultaat zeker gelukt."


"Het spel was soms goed, en soms niet", vond Jacobs. "Ik begrijp niet dat we tegen negen man aanvankelijk zo gebrekkig bleven inzake veldbezetting en balcirculatie."

"De les van Lierse was toch dat we het veld breed moesten houden. Uiteindelijk viel het toch nog in de plooien. Niet toevallig scoren we nog vier keer via acties op de flanken."

Een belangrijke man in aanvallend opzicht was Matias Suarez, die erg sterk speelde. "Zijn eerste doelpunt was kenmerkend. Suarez wordt vaak geloofd voor zijn acties, maar hier zette hijzelf druk."

De ene match wint Anderlecht met ruim verschil, de volgende scoort het amper of niet. Paars-wit blijft op zoek naar regelmaat. "Daar maak ik me inderdaad zorgen over. Dit voetbaljaar hebben we nog niet dat ritme tussen midweek en weekend gevonden", beseft Jacobs.

Of de ruime zegen tegen Mechelen betekent dat Anderlecht nu weer vertrouwen heeft, kan Jacobs niet zeggen. "Ik ben geen psycholoog, kan niet onder hun hersenpan kijken. Van een nederlaag weet je altijd het effect, van een zege niet."

Bron: Sportwereld.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.