Van Holsbeeck: "Punt in Split en winst in Luik"

DINSDAG, 28 SEPTEMBER 2010, 13:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Hajduk Split donderdag en Standard zondag wacht Anderlecht een zware week. Herman Van Holsbeeck is echter ambitieus. "Een nederlaag tegen Hajduk Split is praktisch verboden", zo stelt hij. En ook Standard wil hij verslaan.


"We moeten niet rond de pot draaien", zegt Van Holsbeeck in De Morgen. "Als we op koers willen blijven voor de tweede plaats en de zestiende finales van de Europa League, dan zijn we verplicht op zijn minst een punt te rapen in Split."

"Een zege zou magnifiek zijn en een gelijkspel niet slecht, maar een nederlaag is praktisch verboden. Het resultaat is donderdag in Split veel belangrijker dan de manier waarop. In de Europa League telt op verplaatsing alleen de efficiëntie."

"Winst tegen Standard"

Na Split wacht Anderlecht het geladen duel tegen Standard. Ook daar wil Van Holsbeeck echter het beste van zijn spelers zien. "In Luik wil ik de drie punten pakken tegen Standard. Dan tellen we acht punten voorsprong op Club en zeven op Standard."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.