"Proberen om de klik te forceren"

DONDERDAG, 30 SEPTEMBER 2010, 13:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck vindt dat Anderlecht straks met enige druk het veld opstapt. "Als we willen overwinteren, dan mogen we niet verliezen, dat beseffen we allemaal. Anders blijven we achter met een 0 op 6."


Makkelijk is deze opdracht alleszins niet. "Split is vooral in eigen huis een moeilijk te bespelen tegenstrever. We zullen een serieus blok vormen", zo vertelde Van Holsbeeck aan Sporza.

Paars-wit zal dan ook beter moeten spelen dan dat het de laatste tijd doet. "We pakten in de competitie al veel punten, maar ik beken dat we niet het voetbal brachten dat we in ons hebben. Enkelen zoeken nog hun beste niveau."

"We bewezen vorig jaar dat we attractief voetbal kunnen brengen op Europees niveau. Soms is gewoon een klik nodig, dat moeten we proberen te forceren. "We zijn op zoek naar een referentiematch. Zo een wedstrijd waarvan iedereen, ook journalisten en analisten, zegt dat we goed voetbal, Anderlecht-voetbal brachten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.