Manager Van Holsbeeck: "Broos niet ter discussie"

VRIJDAG, 1 OKTOBER 2004, 11:36 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"Hugo Broos staat niet ter discussie", zo vertelde manager Van Holsbeeck na de vergadering van het directiecomité. "Hij zal voelen dat hij alle steun krijgt, ook als de supporters roepen."

"De trainer heeft trouwens gelijk wanneer hij stelt dat sommige spelers te veel aan zichzelf denken. Wilhelmsson bijvoorbeeld denkt te weinig collectief. Sommigen willen via de CL een transfer afdwingen, maar bereiken door hun te persoonlijke acties het omgekeerde effect. Inter demonstreerde hoe simpel voetbal kan zijn."
"Voorlopig pakt de mayonaise niet, maar ik maak de evaluatie pas aan het eind van het seizoen. Dan pas zal blijken of we deze ploeg overschatten. Zeker is dat we dringend moeten praten over een competitiehervorming, we hebben meer matchen op niveau nodig. Mbo? Hij vindt zijn draai niet, maar mag nu nog niet veroordeeld worden. We hebben geen spijt van onze transfers, noch van het feit dat we geen extra verdediger aantrokken. Ook met nieuwjaar komt er geen versterking, we geven alle vertrouwen aan de huidige kern. En in omgekeerde richting gaat Kompany, ondanks de interesse van Inter, onder geen beding weg. Alleen voor Aruna geldt de afspraak dat hij in elke transferperiode onder bepaalde voorwaarden mag vertrekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.