Wasilewski: "Ik train als een gek"

WOENSDAG, 1 DECEMBER 2010, 13:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Belgische media staat hij nog steeds niet te woord, maar met de Poolse pers sprak Marcin Wasilewski wel over zijn comeback zaterdag. "Het applaus van het publiek was grandioos", zo vertelde hij. "Ik voel me weer sterk nu."


"Mijn blessure heeft me enorm doen afzien, maar soms zeg ik al lachend dat ze het waard was. Anders had ik deze emoties nooit kunnen geleven", zo vertelde hij. "De belangrijkse les die ik geleerd heb is geduldig zijn."

Wasilewski had het ook over een mogelijke ontmoeting met Axel Witsel. "Maar het is nog niet het moment om het met hem over deze affaire te hebben", zo vindt hij. "Mijn belangrijste objectief is nu weer mijn beste niveau te halen."

"Ik train als een gek en vecht voor mijn plaats. Ik voel me weer sterk. Ik heb altijd gezegd dat ik weer wil voetballen als voorheen. Mensen mogen mij opgeven, maar dat is een stuk gemakkelijker dan het gevecht dat ik gevoerd heb."

Witsel: "Geen initiatief genomen voor ontmoeting"

Axel Witsel laat intussen weten dat hij recentelijk nooit contact heeft opgenomen met Anderlecht of Wasilewski voor een ontmoeting. "Een journalist heeft me dit gevraagd en ik heb geantwoord dat ik daar geen bezwaar zou tegen hebben."

"Maar ik heb zelf geen enkel initiatief genomen. Dat heb ik vorig jaar gedaan, maar toen vond Wasilewski het niet het geschikte moment. Daar heb ik voorts geen oordeel over", zo klinkt het.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.