Lukaku: "Tegen Lokeren moet het beter"

MAANDAG, 6 DECEMBER 2010, 09:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een doelpunt in de slotfase was Romelu Lukaku van goudwaarde voor Anderlecht. Nochtans speelde hij geen goede partij. "Maar een wedstrijd duurt negentig minuten en ik ben de hele tijd geconcentreerd gebleven."


"Eigenlijk zat ik niet goed in de wedstrijd", geeft Lukaku in Het Nieuwsblad eerlijk toe. Ik creëerde geen kansen en kon mij niet doorzetten."

"Ik heb echter veel aan onze trainer gedacht. Die hamert erop dat een wedstrijd 90 minuten duurt en dat je moet blijven werken. Ik dacht ook aan de Europese match tegen Hajduk Split toen zij scoorden in de 96ste minuut. Dat doelpunt viel nu aan onze kant. De rode kaart van Nfor was een keerpunt in de match. Ik vond dat Nfor voordien heel goed de bal bijhield."

Volgende week krijgt Anderlecht ploeg-in-vorm Lokeren op bezoek. Lukaku beseft dat paars-wit dan uit een ander vaatje moet tappen. "Als we op deze manier tegen Lokeren spelen krijgen we het heel moeilijk. Die ploeg is echt aan een goeie reeks bezig. Gelukkig is Wasilewski bij ons terug. Zo'n ervaren speler kunnen we altijd gebruiken. Hij is ook een leider voor de jongeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.