Wasyl in Poolse pers: "Het was nachtmerrie"

DINSDAG, 7 DECEMBER 2010, 13:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Belgische pers moest het doen met een kort communique, maar in de Poolse pers sprak Marcin Wasilewski wel. "Mijn terugkeer in het basiselftal is er veel sneller gekomen dan ik ooit heb durven dromen&qquot;, zo vertelde hij er.


"Het voorbije jaar heb ik elke dag gewerkt en gevochten om terug te keren op het veld. De revalidatie was soms een nachtmerrie", aldus Wasilewski. "Maar meteen na mijn breuk had ik voor mezelf al uitgemaakt dat ik ooit weer zou voetballen. Ik heb mezelf doelen gesteld. Het eerste objectief was wandelen, het allerlaatste is opnieuw voor de Poolse nationale ploeg spelen."

De voorbije vijftien maanden zorgde Anderlecht ervoor dat de rechtsback alles had om rustig te revalideren. Daar is hij de club nu enorm dankbaar voor. "Als ze mij een nieuw contract bieden, dan teken ik zonder twijfel. Anderlecht heeft mij altijd geholpen en ik ben er dankbaar. Zelfs als Chelsea of Manchester United mij willen, zou ik tekenen bij Anderlecht."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.