Jacobs: "Ik wil alle wedstrijden winnen"

VRIJDAG, 10 DECEMBER 2010, 22:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-coach Ariël Jacobs weet welke tegenstander hij zondag voorgeschoteld krijgt. "Lokeren kende een moeilijke start, maar intussen zijn ze aan een opmerkelijke reeks bezig", zo vertelde hij vanmiddag op de persconferentie.


Kan Anderlecht de succesreeks van de Waaslanders stoppen? "Zo'n reeksen zijn gemaakt om gestopt te worden of om gewoon door te gaan", aldus Jacobs. "Als Anderlecht wil je altijd alle wedstrijden winnen, maar we zullen zondag zien welke richting het zal uitgaan."

Milojevic

De wedstrijd tegen Lokeren staat in het teken van Zvonko Milojevic, oud-doelman van beide clubs. "Ik heb Zvonko nog gekend bij Lokeren", herinnert Jacobs zich. "Het is een schitterende persoon, zowel in de omgang als in de kleedkamer."

"Wat hem overkwam, kan niet anders zijn dan het noodlot. Maar ergens heeft hij toch de moed gevonden om nog het maximale eruit te halen en dat is knap. Ik hoop dat hij zondag van de supporters een heel warm onthaal zal krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.