De Sutter: "Gent is grootste titelconcurrent"

VRIJDAG, 10 DECEMBER 2010, 22:08 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

Na enkele maanden blessureleed komt Tom De Sutter opnieuw aankloppen bij het a-elftal. Door de sterke prestaties van Lukaku komt hij voorlopig wel niet verder dan invalbeurten. "Dat is normaal en stoort me niet", zo zegt hij.


"Ik zal pas in januari honderd procent fit zijn", aldus De Sutter in Het Nieuwsblad. "Ik werk hard en twijfel niet aan mezelf. Mijn belangrijkste doelen zijn zoveel mogelijk spelen en de ploeg helpen. Samen met Romelu in de spits lukt het ook wel, dat zorgt voor meer gewicht in de zestien meter."

De Sutter was de afgelopen maanden niet de enige speler in de ziekenboeg van Anderlecht. Toch staat paars-wit op kop in het klassement. De Sutter verwacht dat het nog een spannende competitie wordt met de klassieke titelkandidaten, al zijn er dat dit jaar een beetje meer dan anders.

"We moeten oppassen voor Genk dat binnenkort terug kan rekenen op Vossen en Vanden Borre. Standard en Brugge zijn ook altijd gevaarlijke klanten. Maar in mijn ogen is Gent met zijn uitgebreide kern onze grootste concurrent voor de titel."anderlecht-online forum