Lombaerts: "Zenit wil winnen tegen AEK"

DONDERDAG, 16 DECEMBER 2010, 09:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als Anderlecht vanavond wint, dan moet het hopen op een zege van Zenit St-Petersburg tegen AEK Athene om door te gaan. Nicolas Lombaerts laat alvast weten dat Zenit alles zal doen om te winnen. "Ik hoop dat Anderlecht doorstoot."


Zenit is al zeker van de groepswinst en de competitie in Rusland is al een paar weken gedaan. Toch zal de ploeg voluit gaan tegen Athene, zo verzekert Nicolas Lombaerts, hun Belgische verdediger.

"Toppers als Danny en Kerzjakov zijn er niet bij, maar de andere jongens die zullen spelen willen zich tonen. Maar niemand moet boos zijn als we niet winnen of zeggen dat Zenit zijn best niet heeft gedaan", zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Zenit vertoeft al enkele dagen in Ahtene om de wedstrijd voor te bereiden, een teken dat ze het serieus nemen, zo vindt Lombaerts. "In Athene kunnen we ons beter voorbereidendan in de Russische sneeuw. Er wordt hier scherp getraind en dat scherpt onze focus nog aan."

"Ik hoop dat Anderlecht en ook AA Gent doorgaat. Dat zou voor het Belgische voetbal goed zijn. Als paars-wit zich niet plaatst, moet het naar zichzelf kijken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.