Legear: "90 minuten om ons seizoen te redden"

DONDERDAG, 16 DECEMBER 2010, 15:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aan motivatie zal het Jonathan Legear vanavond niet ontbreken. De late nederlaag in Split ligt hem nog zwaar op de maag. "We hebben nog een eitje te pellen met Hajduk. Ginder moesten we 100 procent zeker winnen."


"Tegen Hajduk hebben we 90 minuten om ons seizoen te redden", spreekt Legear in Het Nieuwsblad straffe taal. Maar om dat seizoen te kunnen redden, moet het wel hopen op hulp van Zenit Sint-Petersburg.

"Ik denk wel dat dien gaan winnen straks", zo gelooft hij. "Heb je gezien hoe ze twee weken geleden tegen ons voetbalden? En toen waren ze ook al groepswinnaar. Bovendien is het leuk spelen in Athene."

Mister Europe

Vorig seizoen kreeg Legear de bijnaam 'Mister Europe' voor zijn uitstekende statistieken in Europa. Dit seizoen loopt het stroever, maar dat wil hij zelf niet gezegd hebben. "Alles samen speelde ik twee Europese matchen, waarin ik één keer scoorde en drie assists gaf. Dat is toch niet slecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.