Suarez: "Bal ging perfect in het hoekje"

VRIJDAG, 17 DECEMBER 2010, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een sublieme draaibal zette Matias Suarez Anderlecht gisteren op rozen. "Het is zeker één van mijn allermooiste goals, maar ik herinner me een ander mooi doelpunt voor Anderlecht", zo glimlachte hij.


"Ik was op snelheid en zag dat mijn tegenstander gedestabiliseerd was", legde Suarez in Het Nieuwsblad uit. "Daarom dribbelde ik hem en rukte op naar het centrum. Omdat Tom De Sutter nog niet aanspeelbaar was, besloot ik om zelf mijn kans te gaan. Ik mikte naar de verste paal en de bal ging perfect in het hoekje."

Het doelpunt leidde tot uitzinnige vreugde bij Suarez, wat hem zelfs bijna geel opleverde. "Ik was zo blij omdat mijn vrouw en dochter in de tribune zaten. Bovendien hadden we die tweede goal nodig om zegezeker te zijn."

In de volgende ronde hoopt Suarez een Spaanse ploeg tegen te komen. "Ik hou van het Spaanse voetbal. Al zal ik ook niet klagen als we Liverpool loten. Dat we doorstoten is alleszins belangrijk voor mijn carrière. Vooral in dit soort matchen kan ik mij verder ontwikkelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.