Rnic: "Volgend seizoen de échte Zulj zien"

WOENSDAG, 3 APRIL 2019, 22:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Peter Zulj bracht Anderlecht nog niet wat verwacht werd bij zijn aankomst. Nemanja Rnic, ex-speler van Anderlecht en goede vriend van Zulj, vraagt tijd en begrip. "Hij heeft wat tijd nodig. Hij kwam aan midden in een turbulent seizoen."

"Wie Peter een miskoop noemt, zal zich dat nog beklagen", aldus Rnic in Het Nieuwsblad. "Hij is er amper twee maanden en had geen volwaardige voorbereiding. Gun hem wat tijd en hij zal heel België overtuigen. Hij heeft wat tijd nodig om zich aan te passen. Bovendien is hij niet de enige Anderlecht-speler die nog wat tijd nodig heeft."

Wat Rnic ook wil meegeven, is dat Zulj geen nummer tien is. Nochtans werd hij zo aangekondigd. "Hij is meer een acht, een speler als Jan Polak en Guillaume Gillet. Hij rendeert het best met een echte zes in zijn rug. Iemand als Biglia zou perfect bij hem passen."

"Peter moet je op zijn kwaliteiten uitspelen", gaat Rnic verder. "En die heeft hij. Geef hem nog wat tijd om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving. Wanneer hij zich gesteund voelt, betaalt hij dat absoluut terug op het veld. Alles is aanwezig om van zijn transfer een succes te maken."



anderlecht-online forum