Jacobs: "Uitstekende mentaliteit"

MAANDAG, 27 DECEMBER 2010, 10:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ruime zege tegen Lierse maakte dat Ariël Jacobs gelukkig de pers te woord stond. "Voor ons was het cruciaal om deze match na de zege op Brugge aan te pakken met de goeie mentaliteit", zo stak hij van wal.


"We wilden hier geen twee of drie punten verliezen, want dat zou de zege in Brugge tenietgedaan hebben. De vroege goal droeg er toe bij dat we een goeie wedstrijd speelden", aldus de Anderlecht-coach.

Chavarria

Na de 3-0 liet Jacobs Pablo Chavarria nog eens opdraven. De Argentijn bedankte met een assist en een doelpunt. "De concurrentie is vooraan groot. Pablo viel daardoor vaak af als 19e man. Je zag dan zijn enorme ontgoocheling, maar hij vertaalde die positief en de kwaliteit van zijn trainingen was daar nooit het slachtoffer."

Enkele weken viel te horen dat Anderlecht er aan denkt om Chavarria na de winterstop uit te lenen. Kan zijn invalbeurt van gisteren hier nu iets aan veranderen? "Hem al dan niet uitlenen, mag niet afhangen van deze ene match. We moeten het beleid van de club én wat het beste is voor de speler proberen te verzoenen en op basis daarvan een beslissing nemen."

Dank aan de sneeuwruimers

Tot slot had Jacobs ook nog een woord van dank klaar voor de vele vrijwilligers die het veld sneeuwvrij hebben gemaakt. "Gelet op de vele afgelastingen, hebben wij kunnen spelen op een uitstekend bespeelbaar veld. Ik moet de vele sneeuwruimers bedanken, die voortreffelijk werk geleverd hebben."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.