Anderlecht blijft speuren naar jonge talenten

DINSDAG, 4 JANUARI 2011, 09:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De cel scouting van Anderlecht zit dezer dagen niet stil. Naast Seck heeft het nog enkele jonge talentvolle buitenlanders in het vizier. Zo wordt de Braziliaan Custela uitgenodigd voor een test en volgt het een 17-jarige Gabonees.


Volgens Het Nieuwsblad is Custela een technisch vaardige middenvelder die nu uitkomt voor Barueri, de club waar Anderlecht in 2008 Kanu weghaalde. Anderlecht moet wel nog een akkoord bereiken met Barueri alvorens het Custela kan laten overkomen.

Verder zou Anderlecht volgens verschillende websites ook interesse hebben in Johan Diderot Lengoualama, een 17-Gabonees die in zijn vaderland voor AS Mangasport speelt. Ook vanuit Frankrijk tonen verschillende clubs, onder meer Monaco en Lille, belangstelling voor de aanvaller.

Ook de 18-jarige Amerikaan Perry Kitchen blijft op het lijstje van Anderlecht staan. De middenvelder twijfelt echter om te komen testen omdat hij ook een profcontract kan tekenen bij verschillende ploegen uit de MLS.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.