Anderlecht sprak met Virton-spits Meunier

VRIJDAG, 7 JANUARI 2011, 08:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft met Thomas Meunier, seizoensrevelatie in derde klasse, gesproken over een transfer. Paars-wit is echter niet de enige geïnteresseerde club. Ook Club Brugge sprak met de spits en STVV deed zelfs al een bod.


De 19-jarige Meunier is met 14 doelpunten de grote bezieler van de leidersplaats van Excelsior Virton in derde klasse B. Dit is menig eersteklasser niet ontgaan. Naast bovenvermelde clubs tonen immers ook Zulte-Waregem en Standard, waar hij zijn opleiding genoot, interesse.

"Tegen het eind van de maand wil ik eruit zijn om mijn hoofd helemaal vrij te kunnen maken voor het titelgevecht met mijn club", zo vertelt Meunier vandaag in Het Nieuwsblad. Hij wil trouwens pas na het seizoen de stap naar eerste klasse zetten. "Mijn enige zekerheid op dit moment is dat ik het seizoen bij Virton uitdoe."
In zijn keuze zal de spits zich vooral laten leiden door sportieve argumenten. "Het belangrijkste voor mij is een club te kiezen die me sportieve garanties kan bieden", zo zegt hij. Hij ziet het dan ook niet zitten om te tekenen bij één van de grote drie om vervolgens te worden uitgeleend.



anderlecht-online forum