Ziekenboeg goed gevuld

DINSDAG, 12 OKTOBER 2004, 09:39 - Bacardiboy
Anderlecht-Online No Image Found

"Niets dan slecht nieuws", baalde Hugo Broos gisteren na de training bij Anderlecht. Jestrovic (armbreuk) en Tihinen waren al langer out, maar mogelijk mist de trainer nog een aantal andere belangrijke pionnen tegen Brussels.


Mbo Mpenza liep zaterdag een scheurtje van vijf millimeter op aan de quadriceps, en het is nog onzeker of hij inzetbaar is voor de match van komende vrijdag. Ook achter de namen van Zewlakow (dij) en Lovre (quadriceps) staat nog een vraagteken. Derde doelman Jan Van Steenberghe blesseerde zich gisteren op training aan de ribben, hij zal enkele weken out zijn. Ook De Man is nog niet hersteld. Hasi en Wilhelmsson spelen morgen nog een interland en worden pas donderdagnamiddag terug in België verwacht. Mogelijk te laat voor de laatste training voor de match tegen Brussels. "Afwachten hoe ze terugkomen", zegt Broos. "Vooral voor Hasi kan er een probleem zijn: hij moet uit Azerbeidzjan komen. Voor zijn positie hebben we wel Vanderhaeghe en Junior achter de hand, vooral op de flanken kan het problematisch worden." Aruna en Traore worden vandaag terug verwacht na interlandverplichtingen. Zij zullen morgen normaal gezien weer aansluiten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.