Jacobs: "Ik wil de intenties van Biglia kennen"

MAANDAG, 10 JANUARI 2011, 09:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-coach Ariël Jacobs kan op stage gewoon beschikken over Lucas Biglia, wiens transfer naar Galatasaray niet doorgegaan is. Hij zal er wel eens gaan praten met de Argentijn over diens toekomstplannen.


"Ik ga eens praten met Biglia zelf, want ik wil weten in hoeverre hij zelf op de hoogte was van wat vorige week gebeurde én ik wil zijn intenties kennen", zo vertelt Ariël Jacobs in Het Laatste Nieuws.

"Maar ik weet ook heel goed wat de lijn van de club is. Die wil niet komen te zitten met een speler in zijn laatste contractjaar. Dat heeft te maken met beleid, maar ook met het feit dat het financiële plaatje moet blijven kloppen."

Marecek vervanger

Als Biglia toch vertrekt, dan rekent Jacobs op Lucas Marecek om hem te vervangen. Met dat doel is de 20-jarige Tsjech vorige winter trouwens ook gehaald. "Lucas heeft op een jaar tijd veel vooruitgang gemaakt", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad.

"Doordat hij uit een tragere competitie komt, had hij aanvankelijk wat last met het ritme en de snelheid van uitvoering. Hij wisselt de goede en de mindere matchen nog wel te veel af, maar hij heeft veel potentieel."



anderlecht-online forum