Vanden Stock: "Standard is geen titelrivaal"

VRIJDAG, 21 JANUARI 2011, 07:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag ontvangt Anderlecht Standard en paars-wit heeft nog wat recht te zetten uit de heenmatch. "Niemand hier is de 5-1 vergeten: het bestuur, de supporters, de spelers,...", aldus voorzitter Roger Vanden Stock.


Hij hoopt echter dat de wedstrijd op een faire manier zal gespeeld worden. "Maar laat ons deze topper positief benaderen. Ik heb ook vertrouwen in de scheidsrechter", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Het is gewoon een match die we willen winnen, zoals alle anderen."

Toch heeft hij ook nog enkele pikante uitspraken in huis. "Ik heb Standard dit seizoen nooit als een echte rivaal gezien voor de titel", zo stelt hij. "Club Brugge ook niet. Genk heeft me daarentegen verrast. Ze hebben met Jelle Vossen op het juiste paard gewed."

Toch geeft hij zijn eigen ploeg nog altijd de meeste kansen om opnieuw kampioen te worden. "Maar ik ben zeer optimistisch gestemd voor het verlangen van onze titel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.