Ook Wolfsburg en Schalke kennen Legear

DINSDAG, 25 JANUARI 2011, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het zou nog een spannende week kunnen worden voor Jonathan Legear. Nadat al bekend was dat Everton en Dinamo Moskou interesse tonen, zouden nu ook Wolfsburg en Schalke 04 zich in de dans mengen.


Volgens Het Nieuwsblad mag Everton echter geschrapt worden als potentiële koper. Ondanks de verkoop van Pienaar voor 3,5 miljoen euro, zou de club uit Liverpool niet over voldoende financiën beschikken om 6 miljoen die Anderlecht vraagt te betalen. Een aanbod om Legear tot de zomer te huren met aankoopoptie, is door paars-wit van tafel geveegd.

Het Russische Dinamo Moskou zou dan weer van plan zijn binnen enkele dagen een officieel bod uit te brengen. De kans dat Legear hier op ingaat, lijkt echter klein. Zijn voorkeur gaat immers uit naar een club uit Engeland of Duitsland.

Dat weten ook Wolfsburg en Schalke 04. Na het vertrek van Dzeko naar Manchester City heeft Wolfsburg een aardig centje opzij staan en dat wil het gebruiken om een spits en rechterflankspeler aan te trekken. Bij Schalke kijken ze uit naar een vervanger van Farfan, die de club deze maand nog graag wil verlaten.



anderlecht-online forum