Jacobs: "Seck is leerstadium al voorbij"

ZATERDAG, 29 JANUARI 2011, 19:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ablaye Seck maakt dit weekend voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie. Ariël Jacobs is verrast hoe snel de Senegalees zich manifesteert. "Seck heeft zich van meet af aan op alle gebieden goed geïntegreerd", zo vindt hij.


"Oorspronkelijk kwam hij naar hier om te leren en was hij een versterking in de breedte", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad. "Maar na wat ik gezien heb op training en tijdens de matchen is hij dat stadium nu al voorbij. Natuurlijk moet hij dat nog bevestigen."

"Ik speel hem vooral centraal uit, zodat hij op zijn positie vertrouwen kan opdoen. Ik zet hem af en toe links- en rechtsachter om eens te testen. Hij heeft ook al als centrale verdedigende middenvelder gespeeld. Volgens mij zou hij wel kunnen depanneren op de rechtsback."

"Op dit moment zijn we achteraan versterkt. Het kan nog zijn dat Seck nog een terugval heeft, maar als dat gebeurt zal dat wellicht maar een kleine terugval zijn", zo besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.