Peersman twijfelachtig

VRIJDAG, 15 OKTOBER 2004, 08:29 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Peersman is twijfelachtig voor de match tegen FC Brussels. De doelman blesseerde zich woensdag op training aan de heup en kwam gisteren niet op het veld. Broos beslist vandaag over zijn aantreden.

Uit voorzorg speelde Zitka gisteravond slechts een helft met de invallers. Als de Tsjech vandaag in de basis komt door de onbeschikbaarheid van Peersman, bestaat de kans dat er geen keeper op de bank zit. Derde doelman Jan Van Steenberghe is geblesseerd, terwijl Kevin Van Den Noortgaete (18) compleet onervaren is.

Vanavond pakt Broos uit met een 4-5-1. Baseggio en Zetterberg komen aan de aftrap. Vanderhaeghe maakt een grote kans om als verdedigende middenvelder in hun rug te spelen ter vervanging van Hasi die pas gisteren laat terugkeerde.
Wilhelmsson zette in de vooravond voet op Belgische bodem na zijn opdrachten met Zweden. Ze zijn allebei blessurevrij. Broos praat vandaag met hen om te zien of ze klaar zijn om aan de aftrap te komen tegen Brussels. Speelt Wilhelmsson niet, komt Fabrice Ehret op de linkerflank voor het eerst dit seizoen in actie in een officiële match.

Voor de Champions League-match van woensdag tegen Werder Bremen geraakt Mbo hersteld van een spierscheurtje in de dij. Zewlakow is dan nog niet inzetbaar. Hij hervat ten vroegste maandag de baltraining. Broos verwacht Nenad Jestrovic na zijn armbreuk midden november wedstrijdfit te zien.



anderlecht-online forum