Boussoufa: "Een gelijkspel is logisch"

MAANDAG, 31 JANUARI 2011, 08:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een terechte uitslag, zo noemde Mbark Boussoufa de 0-0 tegen KV Mechelen. "Ik denk dat KV dit punt verdient en wij mogen ook blij zijn dat we hier niet hebben verloren." Al vond hij wel dat Anderlecht een strafschop moest krijgen.


"Ik denk dat de scheidsrechter vandaag minstens één strafschop had moeten fluiten", zo vertelt Boussoufa in Het Laatste Nieuws. "De fout van De Witte op mezelf was echt wel penalty. Ik ben bij de ref verhaal gaan halen, maar die stuurde me meteen weg."

Toch weigert de Marokkaan scheidsrechter Brinckman de schuld te geven van het gelijkspel. "Ik denk dat we de ref vandaag niet te veel moeten bekritiseren, hij is niet de reden voor dit gelijkspel. De draw is logisch. Mechelen ving ons heel goed op."

"Ze zetten op het middenveld heel veel pressing, waardoor we niet aan voetballen toekwamen. Zij speelden in het midden met twee verdedigende middenvelders en één aanvallende. Daardoor hadden Biglia, Gillet en Polak telkens een mannetje bij zich. Mechelen speelde agressief en enthousiast, mede gesteund door het fanatieke publiek", zo besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.