Anderlecht zwaait Obradovic uit

MAANDAG, 20 MEI 2019, 13:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wat al een tijdje in de lucht hing, heeft Anderlecht nu ook officieel bevestigd: Ivan Obradovic krijgt geen nieuw contract en moet de club verlaten. Via een bericht op zijn sociale media nam paars-wit afscheid van de 30-jarige linksachter.

"Na vier jaar is het einde aangebroken voor onze nummer 37. Dank je wel, Ivan Obradovic, en veel geluk in de toekomst", zo schrijft Anderlecht.

Anderlecht haalde Obradovic in de zomer van 2015 bij KV Mechelen. Hij gold toen als de beste linksachter in onze competitie. Afgelopen zomer moest de Serviër vertrekken van Hein Vanhaezebrouck en Luc Devroe, maar dat weigerde hij. Onder Fred Rutten werd hij vanuit het niets weer basisspeler. De laatste wedstrijden van het seizoen miste Obradovic met een blessure.

In vier jaar Anderlecht speelde Obradovic 90 wedsdtrijden. Daarin scoorde hij één keer, op 4 december 2016 tegen KV Kortrijk.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.