Reacties na de match

ZATERDAG, 16 OKTOBER 2004, 11:27 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg scoorde dan het enige doelpunt van de wedstrijd, maar de Zweed gaf toe dat hij en Anderlecht geen al te beste wedstrijd speelden. "Een slechte dag", zei de middenvelder.

""Na die goal liep het iets beter. Ik speel graag met twee aanvallers. Zoiets biedt toch veel meer mogelijkheden.""

Baseggio gaf toe dat het een moeilijke wedstrijd was. "Er waren meer duels dan verwacht. Brussels counterde goed langs Nong en Selemani. Met de 0-1 mogen we tevreden zijn. Het ging goed met zijn vijven op het middenveld. Ook samenspelen met Zetterberg vormde geen probleem. Op het einde van de wedstrijd voelde ik wel dat ik een aantal weken langs de kant ben moeten blijven."

Vanderhaeghe speelde voor het eerst sinds lang nog eens een volledige wedstrijd maar ook hij kon paars-wit niet naar een hoger niveau tillen. "Ik besef dat het niet zo mooi oogde. Bij zo'n Brusselse derby overheerst de spanning en dat bemoeilijkt het spel. Voordien werden er vraagtekens gesteld bij hoe we voor de dag zouden komen. Maar we hebben het toch weer tot een goed einde gebracht."

Fabrice Ehret was best tevreden met zijn debuut. "Ik zat direct in de match. Problemen om goed samen te spelen met de maats had ik niet. Vergeet niet dat we op training al heel wat hebben uitgeprobeerd. Snelheid is één van mijn sterkste punten. Ik kreeg veel complimenten van mijn ploegmaats. Ik heb mijn kans gegrepen al geef ik toe dat ik nu echt moe ben."



anderlecht-online forum