Mbo Mpenza allicht inzetbaar

MAANDAG, 18 OKTOBER 2004, 03:07 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Mbo is wellicht inzetbaar voor de belangrijke CL-wedstrijd van woensdag tegen Werder Bremen. Broos is er nog niet helemaal uit maar het lijkt er sterk op dat hij, net als vrijdag tegen Brussels, voor Baseggio én Zetterbeg kiest.

De spelers genoten gisteren van een vrije dag. Alleen Mbo vormde daarop een uitzondering. Hij trok erop uit voor individuele loopoefeningen en sluit normaal vandaag aan bij de groep. Mbo, herstellend van een spierscheurtje in de dij, wil absoluut inzetbaar zijn voor het duel van woensdag tegen Werder Bremen. Dat lijkt te lukken. Normaal sluit hij vandaag aan bij de groep.

Voor Zewlakow komt de match allicht te vroeg. Normaal zit hij bij de kern, maar een basisplaats is voor hem nog niet weggelegd. Vanden Borre herstelde zich in Brussels wonderwel van de twee weken geleden opgelopen klappen tegen Inter en Cercle en krijgt de voorkeur. Tihinen start eerstdaags de loopoefeningen.

Broos laat nog niet in zijn kaarten kijken. Maar dat hij woensdag weer voor één spits kiest, is waarschijnlijk. Mbo zou dan op rechts spelen, Wilhelmsson weer op links en Baseggio-Zetterberg-Hasi centraal op het middenveld. Van de Fransman Fabrice Ehret zei Franky Vercauteren na de zaterdagtraining dat hij opvallend moeilijk recupereert van zijn inspanningen.

Anderlecht traint op vanochtend om 10 uur en dinsdag om 16 uur. Daarna trekt het op afzondering naar Grimbergen.



anderlecht-online forum