Bremen: "Tegen Anderlecht zal het veel beter moeten''

MAANDAG, 18 OKTOBER 2004, 03:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Werder Bremen komt woensdag met een nul op zes uit de Bundesliga naar Anderlecht voor het derde duel in de Champions League. De Duitse landskampioen verloor zaterdag met 2-1 bij seizoensrevelatie Mainz.

"Ik zal mijn spelers de komende dagen eens goed moeten wakker schudden", zei Schaaf dan ook na de wedstrijd. "Tegen Anderlecht moet het veel beter. Anders maken we geen kans om er een goed resultaat te halen. We zullen in Anderlecht tot de laatste minuut moeten blijven gaan. In Mainz deden we dat niet en dat is ons zuur opgebroken."

Schaaf blijft er dus nog redelijk gerust in, maar sportief directeur Klaus Allofs verbergt zijn angst niet. "Onze spelers dachten na de 0-1 al te veel aan de volgende match en waren er met hun hoofd niet meer bij. Als we zo spelen, moeten we onze ambities dringend bijstellen. Neen, ik ben er echt niet gerust in voor de wedstrijd tegen Anderlecht", zei hij.

Woensdag kan Bremen geen beroep doen op Frank Fahrenhorst (die na een neusbreuk zou spelen met een speciaal masker maar nu ook een enkelblessure opliep), Ümit Davala, Daniel Jenssen, Gustavo Neri en Daniel Stier. Pekka Lagerblom (knie) is onzeker.



anderlecht-online forum