Zetterberg of Mornar

DINSDAG, 26 AUGUSTUS 2003, 07:54 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hugo Broos gaf gisteren geen ploeg vrij voor de match tegen Wisla Krakau. De Anderlecht-trainer, die tijdens de training niet in zijn kaarten liet kijken, twijfelde over zijn veldbezetting.

"In de Belgische competitie kies ik steeds voor een 4-4-2", zei hij. "Europees kan dat niet altijd. Ik heb met mijn huidige kern de mogelijkheid om over te schakelen naar een 4-3-3 of een 4-5-1."
Die laatste optie is een mogelijkheid voor vanavond. Kiest Broos daarvoor, valt Mornar voorin weg en komt Zetterberg bij op het middenveld naast Lovre, Hasi, Baseggio en Seol. Wordt het 4-4-2, start Mornar, zaterdag tegen Sint-Truiden goed voor de assist bij de eerste twee goals, naast Aruna in de spits en neemt Zetterberg plaats op de bank.
Wat de beslissing van Broos ook wordt, een ding is zeker. "We mogen het initiatief niet aan Wisla laten en moeten vermijden dat zij in het eerste halfuur scoren", zei hij nog. "Als wij een goal maken, hebben zij er vier nodig. Dat zie ik niet gebeuren."

Bij wisla Krakau keert linksachter Maciej Stolarczyk terug uit schorsing. Hij verdringt de onhandige Nawotczynski naar de bank. Op het middenveld is Damian Gorawski terug na een blessure. Hij vervangt Pater.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.