Nasri: "Nieuwe ervaring voor mij"

DINSDAG, 9 JULI 2019, 13:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Samir Nasri is zonet officieel voorgesteld als speler van RSC Anderlecht. Nasri heeft een moeilijke periode achter de rug, eentje die hij gebruikt heeft om te herbronnen en de kleine dingen opnieuw te leren waarderen. Zonder die periode zou hij hier waarschijnlijk vandaag niet gezeten hebben.

"Ik heb een moeilijke tijd achter de rug, bovendien kampte ik met een blessure. Toen Vincent mij belde heb ik eigenlijk niet getwijfeld. Het is goed voor mij om opnieuw met een vriend te spelen. Dit is bovendien ook een nieuwe ervaring voor mij. Het is de eerste keer dat ik op het veld sta om mijn ervaring te delen met jonge spelers", zegt Nasri.

"Mijn familie is heel belangrijk voor mij, het vaderschap veranderd je ook. Ik ben volwassen geworden en heb geleerd uit mijn fouten. Op dat vlak is het goed om terug aan de zijde van Kompany te spelen, ik heb enorm veel respect voor hem. Het bewijs dat ik hier vandaag zit is daar ook het bewijs van. Ik wou ook in Europa blijven, een lucratief contract in het Verre Oosten intresseerde mij niet", aldus Nasri.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.