Janssen kiest voor Mexicaans avontuur

MAANDAG, 22 JULI 2019, 21:36 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Zijn naam werd al enkele transferperiodes aan Anderlecht gelinkt, maar de piste Vincent Janssen mag bij deze definitief geschrapt worden. De Nederlandse spits ruilt Tottenham Hotspur in voor het Mexicaanse CF Monterrey.

Voor vele Anderlecht-supporters stond Vincent Janssen met stip genoteerd op de verlanglijst als nieuwe nummer 9. Deze hoop mag nu definitief de prullenmand in, want de Nederlandse spits laat de Europese velden voor wat ze zijn en gaat zijn geluk gaan beproeven in Mexico, bij CF Monterrey.

De carrière van de 25-jarige Janssen zit al een tijdje in het slop. In het seizoen 2016-2017 werd hij nog topschutter van de Eredivisie, met 27 rozen uit 34 wedstrijden. Daarop volgde een transfer naar Tottenham, maar mede door blessures kwam zijn carrière daar nooit echt van de grond. Een uitleenbeurt aan het Turkse Fenerbahçe bracht ook geen soelaas, daar kwam hij niet verder dan 4 goals uit 16 wedstrijden. We hopen voor hem dat hij zijn vorm in Mexico terug kan vinden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.