Opnieuw interesse in Alhassan Yusuf

DONDERDAG, 1 AUGUSTUS 2019, 21:33 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens de website Nya Blåvitt, een Zweede supporterswebsite van IFK Göteborg, bewandelt RSC Anderlecht opnieuw de piste Alhassan Yussuf. Naast Anderlecht tonen ook FC Barcelona, Ajax en Watford interesse in de negentienjarige middenvelder.

Alhassan Yusuf, een negentienjarige rechtsvoetige centrale middenvelder van 1,75m groot, was vorig seizoen samen met Benjamin Nygren de absolute revelatie van de Zweedse Allsvenskan. Nygren versierde daardoor een transfer naar KRC Genk.

Volgens bronnen op de website bedroeg de oorspronkelijke vraagprijs vijf miljoen euro, maar door de stijgende interesse heeft Göteborg besloten om die te verhogen naar zeven miljoen euro. Opvallend detail: Göteborg haalde de Afrikaanse tiener circa een jaar geleden gratis op bij zijn Nigeriaanse club. De Zweden horen de kassa nu rinkelen en trachten het onderste uit de kan te halen.

Kritische noot: of het effectief tot een transfer komt valt af te wachten, nieuws van dergelijke websites wordt best met een korreltje zout genomen.

Ook valt het af te wachten of RSC Anderlecht aan het gevraagde prijskaartje wenst te voldoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.