Van Crombrugge kost (ruim) twee miljoen euro

VRIJDAG, 2 AUGUSTUS 2019, 07:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Een transfersom maakten de betrokken partijen naar gewoonte niet bekend bij de transfer van Hendrik Van Crombrugge, maar de kranten komen toch met cijfers op de proppen. De 3 miljoen euro die Eupen aanvankelijk vroeg, legde Anderlecht niet op tafel.

Het Laatste Nieuws spreekt over een transfersom van ruim 2 miljoen euro. Het Nieuwsblad is een tikkeltje preciezer. Volgens deze krant legde Anderlecht 2,25 miljoen euro op tafel en bevat de overeenkomst nog een bonus van 250.000 euro. Anderlecht en Eupen kwamen volgens Het Nieuwsblad overeen om de transfersom in schijven te betalen. Zo houdt paars-wit deze zomer meer geld in handen om de broodnodige diepe spits aan te trekken.

Neen tegen Montpellier en PSV

Van Crombrugge raakte overtuigd van het project-Kompany na een gesprek met de speler-manager en met Michael Verschueren. De doelman had ook nog een gesprek met Montpellier in zijn agenda staan, maar dat annuleerde hij meteen. Het moest en zou Anderlecht worden. Ook PSV, dat aan Van Crombrugge dacht als opvolger voor Jeroen Zoet, stuurde de Brabander wandelen.

Zondag tegen Moeskroen staat Van Crombrugge normaal voor de eerste keer in doel. Vandaag traint hij voor het eerst mee.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.