Interesse van Köln voor Bornauw

MAANDAG, 5 AUGUSTUS 2019, 07:14 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Laatste Nieuws is Sebastiaan Bornauw (20) op de radar beland van FC Köln. Anderlecht zou 7 à 8 miljoen willen ontvangen voor de jonge centrale verdediger en is bereid om te praten over een definitieve overgang.

Bornauw ontbrak gisteren op het wedstrijdblad in tegenstelling tot de eerste wedstrijd tegen Oostende. Dit had naar het schijnt effectief te maken met de gesprekken omtrent de transfer van de speler. Volgens bronnen in Duitsland kan de overgang al binnen enkele dagen worden afgerond. Bornauw zelf zou een overgang overwegen.

Er zijn bovendien ook twijfels over de kwaliteiten van de speler bij het bestuur van Anderlecht. Bornauw moet het hebben van duelkracht en zijn fysieke kracht, terwijl Kompany vooral zoekt naar voetballende verdedigers. Anderlecht zou daarom niet weigerachtig staan tegenover een overgang en probeert een percentage af te dwingen op de latere doorverkoop.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.