Bornauw en Dante bedanken Anderlecht

DINSDAG, 6 AUGUSTUS 2019, 22:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Via hun sociale media namen Sebastiaan Bornauw en Abdoul Karim Dante vanavond afscheid van Anderlecht. Bornauw (foto) laat weten dat Anderlecht voor altijd een speciale plaats in zijn hart zal hebben. Dante bedankt iedereen, maar speciaal Jean Kindermans.

Bornauw: "Gevormd als speler en als mens"

Op zijn Instagram-pagina plaatste Bornauw een foto van zichzelf als kind, spelend voor Anderlecht. "Ik wil iedereen bij Anderlecht bedanken", schrijft hij erbij. "De coaches, de staff, de supporters en mijn ploegmaats. Anderlecht heeft me gevormd als speler en als mens. Na tien prachtige jaren hebben mijn familie en ik besloten om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Anderlecht en Brussel zullen voor altijd een speciale plaats in mijn hart hebben."

In een andere post blikt de verdediger vooruit naar zijn nieuw avontuur. "Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Ik ben erg blij en trots dat ik nu deel bij van de wonderlijke club FC Keulen."

Dante: "Tijd om 'tot ziens' te zeggen"

Na drie mooie seizoenen in de paarse kleuren, is het tijd om 'tot ziens' te zeggen aan de Anderlecht-familie. Mijn oprechte dank gaat uit naar de bestuurders, de trainers, mijn ploegmaats en de supporters van Anderlecht. Dankzij jullie ben ik vandaag een veel completere voetballer geworden. Ik wil hulde brengen aan Jean Kindermans om de deur naar Europa voor mij te openen. Veel geluk aan jullie allen, het werk gaat verder."

Dante speelt voortaan voor Virton. "Ik ben echt fier dat ik mijn carrière kan beginnen bij Virton. Dank aan de club om mij de kans te tegen om verder te groeien. Ik zal er alles aan doen om het vertrouwen dat in mij gesteld is waar te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.