Kompany één of twee matchen out

ZATERDAG, 24 AUGUSTUS 2019, 10:43 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Volgens de eerste vaststellingen zou Kompany één of twee matchen out zijn door zijn blessure die hij gisterenavond opliep in Genk. De match van Standard volgende zondag mist hij sowieso.

Tegen Het Laatste Nieuws zei coach Simon Davies na de match dat Kompany één of twee matchen out zal zijn, maar hij voegde er ook aan toe dat een verdere analyse nodig is om de exacte aard van de blessure vast te stellen, alsook de periode van onbeschikbaarheid.

Kompany kan dus mogelijk ook nog ontbreken tegen Antwerp (15/09) en Club Brugge (21/09). Een voordeel voor Anderlecht kan wel zijn dat hij de interlands met de Rode Duivels zal moeten missen, net als zijn eigen afscheidsmatch in Manchester City. Hoewel wij Kompany al die wedstrijden van harte gunnen, heeft Anderlecht hem op dit moment hard nodig. Door zijn blessure zal hij dus mogelijk op Anderlecht kunnen blijven.

Over de blessure van Sandler is men positiever. Mogelijk ging het om krampen zei Davies.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.