Nieuw hoofdstuk in soap rond Elia en Zola

DONDERDAG, 29 AUGUSTUS 2019, 08:37 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hoe zit het met de Congolezen Meschak Elia en Arsène Zola, twee spelers van Mazembe die in Anderlecht kwamen testen? Volgens Het Nieuwsblad heeft Anderlecht wel degelijk interesse om de spelers vast te leggen, maar zijn er nu weer andere problemen opgedoken.

Het duurde erg lang alvorens beide spelers in België aankwamen door problemen met hun visum, maar Anderlecht geraakte volgens de krant overtuigd van hun kwaliteiten en kwam ook tot een akkoord met Mazembe.

Anderlecht wil overgaan tot het ondertekenen van de contracten, maar Elia zou niet meer aanwezig zijn op Neerpede. De flankaanvaller zou namelijk naar Zwitserland zijn getrokken om te onderhandelen met Young Boys Bern (die ploeg kon zich eergisteren wel niet kwalificeren voor de Champions League). Elia zou volgens een bevriende makelaar een vrije speler zijn, omdat hij geen contract tekende bij Anderlecht en de contracten bij Mazembe onrechtmatig zouden zijn. Het Nieuwsblad oppert de mogelijkheid dat deze zaak voor de FIFA zal worden gebracht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.