Diagne wel of niet naar Anderlecht?

VRIJDAG, 30 AUGUSTUS 2019, 07:44 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen dat Anderlecht in de zoektocht naar een extra en fitte aanvaller is beland bij Mbaye Diagne (27) van Galatasaray. La Dernière Heure meldde niet veel later dat de spits bij Anderlecht werd aangeboden, maar dat paars-wit vriendelijk bedankte voor het aanbod.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Anderlecht de Senegalees huren en een deel van het hoge loon van de aanvaller overnemen.

Diagne heeft een Belgisch verleden, want hij speelde zowel voor Lierse als voor Westerlo op uitleenbasis. Toen was de aanvaller eigendom van Juventus. Na passages (met de nodige goals) in Hongarije en China trok hij naar Turkije.

In Turkije stond hij garant voor heel wat goals. Eerst voor Kasimpasa (32 in 34 wedstrijden) en het voorbije halve seizoen bij Galatasaray (10 in 12 wedstrijden). Het Laatste Nieuws schrijft dat Diagne bij Galatasaray op een zijspoor beland is, maar in de eerste twee competitiewedstrijden speelde hij samen 158 minuten. Scoren lukte nog niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.